Post by spenovspoonsupge on Mar 16, 2022 4:21:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1, 2 BLAME! Нађи убицу ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1, 2 BLAME! Нађи убицу IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (тастери за повећање) ▞▞▞
▞▞▞ 1, 2 BLAME! Нађи убицу 2022 version ▞▞▞
Ова апликација је једноставно фантастична. Одлично што сам га преузео на свој телефон, рачунар, лаптоп, десктоп и таблет. Играм ово најмање 3 сата дневно!!
👎👎👎👎😠😠😬😡
Фино као мунгус
Вау лепа игра. Дајем 1000000000стар Публиц више игара
Веома, веома, веома лепо и добро
Ова игра је веома лепа
Имам мод мени
Добра игра се забавила, има посебне ствари које можемо да користимо и посебне ствари за убице да их уреде
Волим гласовно ћаскање и све остало, али лагање је глупо и глупо. Не верујем никоме осим ако не каже да је невин и боље да нису хакери ако ово видите, боље да не будете хакер или варалица
Ова игра је добра 😊
Брате, свиђа ми се како можемо да користимо свој глас ЧАК И У ИГРЦИ КАД ИГРАМО! БРО 5 звездица
Да волим то ❤
Ова апликација је тако забавна!!!!!И можете натерати пријатеље да преузму ово
☺😊☺😊☺👁👄👁најежи се али лепо
Кад год сам убица моја игра. Лааг увек
Волим да наставим са тешким радом. 😄 👍
Вау каква игра икада можемо разговарати са пријатељима о овој ствари која ми се свиђа
Најбоља игра икада гласовно ћаскање. 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎲👍💯
Вау добра игра ❤❤❤❤💗💗💗👍
1, 2 BLAME! કિલર શોધો કેઝ્યુઅલ jjs
Волим ову игру. Ова игра нема проблема. Ова игра је одлична, хвала на читању
The Walking Dead: Season One Avventura xdif
200 пинга замало ми поквари таблет
Требало би да кажем да је ово веома лепо и дајем дозволу да преузмем ову игру и да се забављам 🤣🤣🤣
Заиста уживам у овој игрици, али тужна је ствар ако не можете да се дружите са другима и да се касније дружите са њима. Па можеш ли додати листу пријатеља
Ово је довољно добро па зато дајем 3 звездице
1, 2 BLAME! કિલર શોધો કેઝ્યુઅલ jjs
ЛАМе
Искрено, ова игра је лоша јер ме избацује сваки пут када играм овај СО ИДК ако је ово мој интернет или је само грешка/баг, али дао сам јој 2 звездице ;-;
лепа игра
Свиђа ми се игра, али нема играча, надам се да ће више људи преузети ову апликацију ☺☺☺
Сјајна игра! може изгледати да је а. игра пресликана међу њом, али за мене је то само инспирисана игра међу нама
Свиђа ми се 😘☺😘😘😘☺☺😘
Одлично искуство са овом игром
Ова игра је јако добра. Много ми се свиђа ова игра. Али желим да овоме додате још једну ствар, а то је опција пријатеља. Када кликнемо на играча, опција за додавање пријатеља би требало да буде видљива и трака за претрагу пријатеља у којој можемо претраживати било ког играча стављајући његово или њено име на њега и можемо му или њој послати захтев за пријатељство. Додајте ово у игру, молим вас
Омг, много ми се свиђа ова игра, хвала што сте направили било какву грешку или било коју ствар као што је грешка, коју видим, рећи ћу вам да ова игра постане толико популарна. Свиђа ми се ова игра из још једног разлога јер можемо да ставимо агенте у закључавање
Било је забавно
Када сам га само преузео играо сам јавно и нико се није придружио, а затим приватно, скривај и тражи и још увек нико молим те да уради нешто поводом тога
Морам рећи да је ово прилично забавна игра